25. mai er det igjen klart for Kopparn opp! Du skal vel være med?

Kopparn opp er et bakkeløp hvor folk fra hele regionen møter opp for å bestige Kopparn sammen. I år er arrangementet et samarbeid mellom engasjerte elever på entreprenørskap og idrettsfag ved Fosen videregående skole.

Samarbeid på tvers av linjene

Kopparn opp ble arrangert av idrettslinja fra 2015 til 2017. I 2018 var det dessverre ikke noe arrangement. Men så tok elever fra entreprenørskapslinja kontakt med idrettsfag, og sammen ble de enige om å inngå et samarbeid for å igjen klare å arrangere Kopparn opp i 2019.

– Dette er en fin mulighet til å kunne gjennomføre noe sammen på tvers av linjene på skolen. Ønsket med samarbeidet er å forsøke å gjøre Kopparn opp til noe større og til å ta arrangementet til nye høyder, sier elevene i prosjektgruppa som står bak arrangementet.

Kopparn opp er 25. mai. Elevene ønsker folk i alle aldre til å melde seg på, men det er også bare å møte opp for å heie folk opp Kopparn for de som ønsker det.

Lærerikt arrangement

– På entreprenørskap har vi lært mye hvordan en bedrift fungerer gjennom å arrangere dette. Vi har lært alt ifra det økonomiske rundt det å holde et arrangement, til hvordan vi må ut i næringslivet og «kakk» på døra til bedrifter og møte folk «face to face» for å ordne avtaler og skaffe oss hjelp. Samarbeidet med det lokale næringslivet har vært viktig for oss under hele planlegginga av Kopparn opp 2019, sier elevene.

Kopparn opp 2019 går av stabelen 25. mai, og elevene satser på fint vær og at så mange som mulig tar turen opp sammen.

– Vi ønsker folk i alle aldre til å melde seg på. Det er også bare å møte opp for å heie folk opp Kopparn for de som ønsker det. Vi ser virkelig frem til å få med oss folk opp Kopparn!

Se eventet på Facebook for all informasjon og påmelding.

Les også om tre alt annet enn skoletrøtte ungdommer som tok en prat om skole, livet, penger og framtid.

Nothing found.