– Vi er opptatt av alltid å være tett på og gi våre kunder en helhetlig oversikt over deres og familiens økonomi, sier rådgiver i Bjugn Sparebank, Martin Haugen Ringseth.

Et rådgivermøte med banken kan være lurt hvis du ønsker en bedre økonomisk oversikt. Bjugn Sparebank har kompetente rådgivere som kan sitt fag, og som liker å hjelpe til med å sette en stødig kurs. Møtet er helt kostnadsfritt.

I møtet får du oversikt over alle delene av økonomien din, og sammen legger du og rådgiveren i banken en god plan for fremtiden. Temaer kan være alt fra små hverdagsendringer til hvordan du forsikrer liv og helse.

Gruppebilde av rådgivere i banken med personlig gjenstand

Finn den rådgiveren som passer best for deg

Les våre tips før et rådgivermøte med banken!

  • Hvem: Du bestemmer hvem i banken du ønsker et møte med.
  • Varighet: Møtet tar omtrent en time.
  • Sted: Du velger selv om du ønsker et møte i bankens lokaler eller via telefon.
  • Du trenger ingen forhåndskunnskaper før møtet, men ta med kodebrikke eller BankID på mobil. Er det første gang du besøker oss? Da kan det være nyttig å ta med pass.

Drømmer og mål – forsikring og lån

Veldig mange har god oversikt og orden på økonomien, men synes det er vanskelig å sette en overordnet plan.

– For eksempel har man satt seg personlige mål om huskjøp noen år frem i tid, men ønsker rådgivning om smart sparing for å nå dette konkrete målet, sier rådgiver privat, Anders Petrovic Weisser.

Anders Petrovic Weisser i Bjugn Sparebank

Liker å oppfylle andres boligdrøm: Anders er alltid kun en telefonsamtale unna og sammen med deg finner dere ut hvordan drømmene du sitter med kan bli virkelighet.

Anders ble med på Bjugn Sparebank-laget i 2021 og elsker å hjelpe kunder med å oppfylle boligdrømmen. Selv har han en forkjærlighet for biler og fart. Har du spørsmål innen finansiering eller forsikring av bolig? Da er Anders en rådgiver for deg!

– Det handler om å være en personlig rådgiver og finne tilpassede løsninger for hver og en kunde. Og de beste løsningene finner vi sammen, sier Martin Haugen Ringseth, rådgiver privat i Bjugn Sparebank.

Martin jobber som rådgiver i kredittavdelingen. Han liker å gi råd om privat økonomi, bolig og forsikring. På fritiden er han en ihuga Liverpool-fan.

Fotball er livet: Drømmedagen til Martin består av gode råd innen lån og sparing – og en overlegen seier til Liverpool.

18-årssamtale: Er du ung og ønsker noen gode råd på veien?

– Gjennom hele livet, men kanskje spesielt som ung voksen, dukker det opp behov eller ønsker som kanskje påvirker din økonomiske situasjon. Da kan man ha behov for en økonomisk rådgiver, sier Marita Solem i Bjugn Sparebank.

Marita foretrekker å jobbe langsiktig med kundene, og liker særdeles godt de tilfellene hvor hun kan bistå kundene sine helt fra startgropa og inn i voksenlivet. Har du spørsmål om finansieringsbevis, forsikring av bil eller kanskje noe helt annet? Marita kan det meste om personlig økonomi – og skøytesport. Marita brenner nemlig for skøyter og Bjugn/Ørland Skøyteklubb (BØSK).

Skøyter og økonomi: Marita Solem har bistått kunder av Bjugn Sparebank siden 2015 med gode råd og veiledning.

Service og daglig bruk – noe du lurer på?

Google har ikke alltid svaret og i de tilfellene kan det være fint med en rådgiversamtale, og kanskje en varm kaffekopp, slik at du kan være trygg på at «alt er på stell» økonomisk.

– Mange har spørsmål om BankID, Vipps, nettbanken eller hva slags spareløp man bør velge. Og ingen spørsmål er dumme, understreker rådgiver service, Torunn Hellem i Bjugn Sparebank.

Torunn har siden 2003 sittet klar for å hjelpe våre kunder når problemer oppstår eller kunder ønsker gode råd innen sparing og dagligbank. Eller kanskje du trenger noen hete tips i disc-golf?

Kunnskapsrik og erfaren innen dagligbank og disc-golf.

Redd for phishing?

– Vi opplever at flere og flere frykter svindling via SMS og e-post hvor svindlerne forsøker å lure til seg betalingsinformasjon, sier Hans Christian Moen Tangen, rådgiver service i Bjugn Sparebank.

Hans Christian har vært en del av vårt serviceteam siden 2019, og bistår mer enn gjerne kunder med spørsmål om nettbank, Vipps, mobilbank eller andre spørsmål innen service og dagligbank. Dersom du opplever problemer med våre digitale løsninger eller er redd for å ha blitt svindlet, hjelper mer enn gjerne Hans Christian deg.

Hans Christian Moen Tangen er rådgiver i Bjugn Sparebank

Historie-nerd og rådgiver: Hans Christian er glad i historie, og trives som skuespiller og sanger når han ikke jobber med økonomisk rådgivning.

Tett på – din bedriftsrådgiver

Har du en bedrift og ønsker verdifull økonomisk rådgivning? Rådgivere for bedriftsmarkedet i Bjugn Sparebank er en sparringspartner og jobber med å finne gode løsninger tilpasset dine behov, innen betalingsløsninger, finansiering, konto, pensjon og forsikring.

– Når du er klar til å ta steget ut og vil opprette eget foretak er vi klare til å hjelpe deg i gang. Vi heier på deg og dine kunder i den spennende gründerfasen, sier Anders Beversmark, rådgiver næring i Bjugn Sparebank.

Anders Beversmark er rådgiver næring i Bjugn Sparebank

Heier på gründere: Anders stortrives med å jobbe med spennende næringsbedrifter i Bjugn Sparebank.