Om TETT PÅ

Vi ønsker å møte deg der du er – enten det er på Fosen, i Trøndelag, på Østlandet, eller på en digital arena som her. Uansett hvor du velger å treffe oss vil vi gjerne ha en dialog med deg om de tingene du mener er viktig!

Her på bloggen vil vi gi deg innblikk i bankens samfunnsarbeid via fremheving av gode saker og mennesker vi støtter rundt omkring i hele Norge, gi tips og råd om privatøkonomi, bedriftsøkonomi og forsikring fra våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere, og fremheve tidsrelevante arrangementer.

Vi i Bjugn Sparebank ønsker å være tett på, solid og modig, og arbeider med det hovedfokus å skape gode kundeopplevelser. Dette gjør vi gjennom å være åpne, ærlige og vise samfunnsengasjement. I tillegg til bloggen har vi en aktiv tilstedeværelse på Instagram og Facebook.

Vi setter pris på alle henvendelser vi får, og oppfordrer deg til å ta kontakt om du
har saker eller temaer du ønsker vi skal skrive om. Kontakt oss også ved spørsmål til bloggen eller våre tjenester. Fordi personvern er svært viktig for oss, kan vi ikke ta imot eller gi ut privat informasjon på åpne arenaer. Du vil allikevel kunne få svar på det meste om du stiller et generelt spørsmål. Vi ber også om at du ikke oppgir personlig informasjon som kontonummer og personnummer under noen omstendighet.

Vi hører gjerne fra deg!

Hans Jørgen Kotte Aune

Ass. Banksjef